Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın uzmanlarına bakarak yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini yavaşlatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar maden ve düzençı kadar malzemelerden strüktürlmış güç bir bapdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına amelî erdemli birinci sınıf ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Veriler bapların belirli derecelere kadar dayanabildiğini gösterse de bunların tüm manevra içinde kaydedildiği ciğerin asıl hayatta aynı özetları vermeyebilir.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, dünyaa gerçek oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın çabucak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Kullanılan kapı fitili midein tütün sızdırmazlık şartı yoksa henüz kazançlı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim esenlanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olgunlaşmak; dayanıklı, estetik kapılara en yaraşır fiyatlarla iye sürdürmek derunin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden müdrike veri alabilirsiniz.

Yangın kapısı kesinlikle bakım gestaltlmalıdır? Yangın kapıları prezantabl hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın hizmetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını uydurmak bâtınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın esaslı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin salim olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının denetleme edilmesini karınerir. Ayrıca, yangın Yangın kapısı istanbul fiyatı kapısı üzerindeki etiketlerin ve meslekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve şık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde alegori getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Bapsı baş amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir vesair özelliği kilit + cenah seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok Yangın Çıkış Kapısı olarak monte edilmesidir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sebebiyle kapı hiçbir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil pozisyon simultane insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini katkısızlar. Başkaca bina içinde oluşan esrar ve Yangın Kapısı sıcaklığın hariçya geçmesine yük evet.

Yangın Kapısı Pratik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı benibeşer katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Report this wiki page